Vouchery na golf

Vouchery na golf

Vouchery pro golfisty 


Potřebujete originální dárek pro své blízké, či přátele. Vaši blízcí si neví rady co koupit vám?

Nabízím ke koupi 4 varianty voucherů na golf .  


Pro objednávku volejte ihned +420 604 290 812 nebo napište email. Vouchery si můžete vyzvednout osobně na recepci Kšírovky. Případně můžu poslat voucher i poštou. 

Voucher na golf, 1 výuková hodina  

je vhodný pro nehráče, který by chtěl zkusit jaké to je odpálit míček někam do dálky, seznámit se základy golfu. Cena tohoto voucheru je 1.200 CZK.  

Voucher na golf, 5 výukových hodin + 1 hodina ZDARMA 

je vhodný pro hráče, kteří již hrají a chtějí si svoji hru zdokokonalit. Samozřejmostí je podrobná video a TrackMan analýza golfového švihu, tréninkový plán. Cena tohoto voucheru je 6.000 CZK.  

Voucher na golf, 10 výukových hodin + 2 hodiny ZDARMA

je vhodný pro hráče, kteří již hrají a chtějí si svoji hru zdokonalit. Výuková hodina je většinou rozdělena na 2 části, na krátkou hru (nebo patování ) a na dlouhu hru. Samozřejmostí je podrobná video a TrackMan analýza golfového švihu, tréninkový plán. Cena tohoto voucheru je 12.000 CZK.   

Voucher na golf, hra 9 jamek s profesionálem

je vhodný pro hráče, kteří si chtějí zahrát s profesionálním golfisitou, získat od něj cenné rady a tipy na hřišti. Během hry odhalíte slabší články Vaší hry a dostanete doporučení jak na nich pracovat. Cena tohoto voucheru je 3.000 CZK.  

Jedna výuková hodina trvá 50 minut. O individuální výuce si můžete přečíst v tomto článku

Platnost voucherů je časově omezena - vždy do 30.10. daného roku. Po předchozí domluvě lze platnost prodloužit o maximálně 6 měsíců. V ceně voucherů nejsou zahrnuty vstupy na hřiště, cvičné plochy,  indoor, tréninkové míče.  

ŠKOLA GOLFU BRNO

PGAC HEAD PRO
Martin Laimar

Zeptejte se přímo

+420 604 290 812
martin.laimar@seznam.cz

Martin Laimar