Zimní příprava s trenérem

Zimní příprava s trenérem

Spolupráce s trenérem je klíčem k úspěchu

Zima je obdobím, kdy mnoho golfistů odloží své hole a čeká na příchod teplých jarních dnů. Nicméně, pokud se chcete skutečně posunout dopředu, není důvod přestat trénovat. Právě naopak, zimní období může být skvělou příležitostí pro zdokonalení svého golfového švihu, a to především za spolupráce s kvalifikovaným, zkušeným trenérem. V tomto článku vám představím důvody, proč je trénink golfového švihu v zimě s trenérem tak výhodný.

Výhody tréninku s trenérem

Spolupráce se mnou má mnoho výhod. Jsem profesionál, který vám poskytne odborné rady a technickou podporu. Pomocí svých znalostí a zkušeností vám pomůžu identifikovat a odstranit chyby ve vašem švihu. Díky tomu se můžete rychleji posouvat kupředu a dosahovat lepších výsledků.

Analýza švihu

Zimní období je ideálním časem pro podrobnou analýzu vašeho golfového švihu. Používám moderní technologie, které pomohou s analýzou. Umožňí zaznamenat a analyzovat váš pohyb. Díky tomu můžete vidět, jaké jsou vaše silné stránky a na čem je třeba ještě zapracovat. Poté vám poskytnu konkrétní návody a cvičení, která vám pomohou zlepšit váš švih.

Vylepšení techniky

Trénink s trenérem v zimě vám umožňí se zaměřit na zdokonalení techniky. Můžete se soustředit na jednotlivé fáze švihu, jako je například základní postavení,míření, rotace těla, rovina švihu a další. Ukážu vám správné techniky a cvičení, která vám pomohou vytvořit konzistentní a efektivní švih. Pravidelný trénink s trenérem vám umožní zpevnit své základy a posunout je na další úroveň.

Takže i když venku není úplně krásně, nezapomeňte vzít svůj golfový bag a vyrazit trénovat! Na Kšírovce máme vyhřívané odpaliště a TrackMan technologie.

Fyzická příprava

Golf je náročný sport, který vyžaduje dobré fyzické předpoklady. Zimní období využijte k posílení svého těla a zlepšení flexibility. Dobrý trenér vám připraví speciální cvičební plán, který se zaměří na posílení svalů potřebných pro golfový švih. Tímto způsobem můžete minimalizovat riziko zranění a zároveň zvýšit svou výkonnost na golfovém hřišti.

Trénink golfového švihu v zimě s trenérem je výhodným krokem pro každého golfistu, který se chce posunout na vyšší úroveň. Spolupráce s trenérem vám umožní získat odborné rady a technickou podporu, provést důkladnou analýzu švihu, zdokonalit techniku a posílit své tělo. Nečekejte na jaro, začněte pracovat na svém golfovém švihu již dnes a připravte se na úspěšnou sezonu.

Jsem tu pro vás a váš golfový švih. Pomůžu vám ho vylepšit.


Mohlo by vás zajímat - vouchery na golfovou výuku.


Objednat se ke mě na hodinu můžete telefonicky 604 290 812 případně emailem

 

ŠKOLA GOLFU BRNO

PGAC HEAD PRO
Martin Laimar

Zeptejte se přímo

+420 604 290 812
martin.laimar@seznam.cz

Martin Laimar